ohjelmistokehitys palvelut tecinspire.

Web- ja mobiilisovellus

Liikevaihdon kasvua, uusia liiketoimintamalleja, monipuolisia sovelluskohteita.
Asiakkaamme menestyvät kehittämillämme sovelluksilla ympäri maapallon.

YouTube-video thumbnail

Web-sovellus

Web-sovelluksemme ovat joustavia ja monipuolisia. Ohjelmistokehitys on kustannustehokasta ja vaivatonta. Sovelluksia voidaan käyttää sekä selaimilla että mobiililaitteilla, eivätkä ne vaadi asennusta tai päivittämistä Google Playn tai App Storen kautta.

 

Mobiilisovellus

 

Olemme toteuttaneet useille asiakkaille erilaisia mobiilisovelluksia, kuten hyöty-, harrastus- ja hyvinvointisovelluksia. Mobiilisovellusten kehitys on kanssamme ketterää ja kustannustehokasta, sillä koodipohjamme käy sekä Android- että iOS-laitteille.

Onko sinulla sovellusidea, josta haluat jutella?

Varaa aika etäpalaveriin
iot-sovellus.

IoT-sovellus

Internet of Things -sovellukset mittaavat ympäristöä, näyttävät visuaalisesti IoT-laitteelta kerättyä dataa ja sijaintia ja ohjaavat laitteen toimintaa. Sovellukseksemme toimivat sekä tietokoneen selaimessa että mobiililaitteissa. Toteuttamiamme IoT-palveluita on jo käytössä ympäri maailman.

Terveyssovellus

Terveyssovellukset helpottavat hoitohenkilökunnan työtä, tehostavat prosesseja ja parantavat potilasturvallisuutta. Meillä on vuosien kokemus lääkelaitekehityksestä ja -standardeista.

Katso myös muut palvelumme

toiminnanohjausjärjestelmät.

Toiminnanohjausjärjestelmät

Digitalisaatio on apunamme liiketoiminnan tehostamisessa. Toteutamme ERP-järjestelmiä, joiden avulla kasvatetaan liiketoimintaa, säästetään työaikaa ja kasvetaan loppuasiakkaiden tyytyväisyyttä.

Lue lisää
digitaalinen palvelualusta.

Digitaalinen palvelualusta

Tuomme palveluntarjoajat ja palveluita etsivät käyttäjät yhteen! Kehittämämme palvelualustat digitalisoivat asiakkaiden liiketoimintaa ja kasvattavat liikevaihtoa.

Lue lisää
koulutukset.

Koulutukset

Koulutamme yrityksiä digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja annamme osaamisemme lisäksi vinkkejä ja käytännönläheisiä esimerkkejä. Tule mukaan oppimaan uutta ja kehittämään yrityksenne digivalmiuksia.

Lue lisää