Blogi

Me teemme Suomen suositelluinta ohjelmistokehitystä

Me Tecinspirellä teemme Suomen suositelluinta ohjelmistokehitystä. Kyse ei ole tyhjästä mainoslauseesta, vaan väite perustuu dataan: Tecinspire on Ite wikin tietokannassa ohjelmistokehitystä tekevien yritysten ykkönen suosittelijoiden ja referenssien määrässä.

Tecinspirella on Ite wikissä yli 60 suosittelijaa ja saman verran referenssejä. Referensseistä noin 50 on ohjelmistokehitysprojekteista.

Ite wiki on Suomen suurin IT- ja ohjelmistoyritysten markkinapaikka. Sen tietokannassa on yli 2000 yritystä, joista 782 tekee ohjelmistokehitystä. Vuodessa sivustolla on yli 300 000 kävijää, ja he tekevät yli puoli miljoonaa hakua.

Haluatko Suomen suositelluimman ohjelmistokehitysyrityksen asiakkaaksi? Ota yhteyttä!

Tecinspire suositelluimpien IT-yritysten TOP10-listalla

Myös kaikkien IT-alan yritysten joukossa Tecinspire yltää TOP10-listalle suositusten määrässä mitattuna. Lue lisää aiheesta ite wikin artikkelissa ”Top 100 IT-konsultti- ja ohjelmistoyritykset Suomessa asiakassuositusten määrään perustuen”.

Kymmenen suositelluimman IT-yrityksen joukossa on Suomen suurimpia IT-alan konsulttiyrityksiä, kuten Digia, Admicom, Innofactor, Staria ja Tietoevry. TOP 10 -listan yritysten liikevaihto vaihteli Tecinspiren reilusta puolesta miljoonasta Tietoevryn 174 miljoonaan euroon, keskiarvon ollessa 31 miljoonaa euroa.

TOP 10 -listan muut yritykset tarjoavat mm. digitaalisen liiketoiminnan konsultointia, kattavia IT-ratkaisuita, valmisohjelmistoja, teollisuuden ohjelmistoja, verkkopalveluiden kehittämistä, digimarkkinointia sekä taloushallinnon järjestelmiä.

Miten tehdään Suomen suositelluinta ohjelmistokehitystä?

Onnistuneet projektit, luja ammattitaito ja kyky kommunikoida asiakassuhteen arvosta ovat avainasemassa. Tecinspiren saavuttama asema Suomen suositelluinta ohjelmistokehitystä tekevänä yrityksenä kertoo siitä, että olemme onnistuneet näissä asioissa.

Lue Ite wikin sivuilta Tecinspiren asiakassuositukset

Kuten kaikissa asiakassuhteissa, myös ohjelmistoalalla luottamus on kaiken A ja O. Asiakassuositukset toimivat todisteena onnistuneista ohjelmistoprojekteista ja asiakaslähtöisestä toiminnasta.

Referenssit ja asiakassuositukset kertovat Tecinspiren kyvykkyydestä ja osaamisesta. Ne ovat myös osoitus siitä, miten hyvin me ymmärrämme asiakkaitamme ja vastaamme heidän tarpeisiinsa. Ennen kaikkea, ne kertovat siitä, että me tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme.

Mitä asiakassuositusten kerääminen vaatii?

Kuten Ite wikin artikkelissa mainitaan, laadukkaat asiakassuositukset eivät synny tyhjästä. Suomen suositelluinta ohjelmistokehitystä ei voi tehdä ilman pitkäjänteistä työtä kohti syvällistä asiakasymmärrystä.

Ite wikin asiakassuositukset edellyttävät, että asiakas esiintyy omalla nimellään ja kertoo omin sanoin toimittajan tekemästä työstä. Luonnollisesti suositusten määrään vaikuttaa sekin, miten ahkerasti yritykset pyytävät asiakkailtaan suosituksia ja tuovat ne ite wikiin. Me olemme yrityksen perustamisesta saakka keränneet asiakaspalautetta ja pyytäneet suosituksia. Yli 97 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

Asiakassuositukset eivät ole vain mittari yrityksen sisäiseen käyttöön. Ne ovat tehokas työkalu myös digitaalisessa viestinnässä. Tämän päivän yritysjohtajat ja päättäjät, aivan kuten kuluttajatkin, etsivät vahvistusta ja varmuutta päätöksilleen vertaisarvioista ja referensseistä. Tecinspire on tässä suhteessa edelläkävijä, käyttäen asiakassuosituksia viestinnässään aktiivisesti ja tehokkaasti.

Vaikka asiakassuositukset ovatkin tärkeä tunnusmerkki menestyksekkäälle IT-yritykselle, ne tuovat mukanaan myös haasteita. Jokaisen suosituksen takana täytyy olla laadukasta työtä, luottamusta herättävää vuorovaikutusta ja kykyä ratkaista asiakkaiden ongelmat innovatiivisesti. Jokainen asiakassuositus on sitoutumista siihen, että sama taso säilytetään tai ylitetään jatkossakin.

Tecinspiren tie Suomen suositelluinta ohjelmistokehitystä tekeväksi yritykseksi

Tecinspiren nousu Suomen suositelluinta ohjelmistokehitystä tekeväksi yritykseksi on matka, joka on kulkenut monien onnistuneiden projektien ja asiakassuhteiden kautta. Jokainen suositus on askel eteenpäin, jokainen positiivinen palaute on vahvistus sille, että teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme menestyksen eteen.

Lopuksi on tärkeää korostaa, että vaikka asiakassuositukset ovat mittarina arvokkaita, ne eivät ole ainoa mittari. Pyrimme jatkuvasti arvioimaan ja kehittämään toimintaamme kokonaisvaltaisesti, olemalla kuulolla asiakkaidemme tarpeita ja markkinoiden muutoksia kohtaan.

Pienen ohjelmistoyrityksen on haastavaa kilpailla itseään moninkertaisesti suurempien yritysten kanssa, mutta Tecinspiren sijoitus suositelluimpien IT-yritysten TOP 10 -listalla todistaa siitä, että aito asiakasymmärrys ja avoin kommunikaatio kantavat pitkälle.