Blogi

80 000 litran vedensäästö. Ostimme uudet brändipaidat Tecinspirelle 100 %:sti kierrätetystä materiaalista.

80 000 litran vedensäästö. Ostimme uudet brändipaidat Tecinspirelle 100 %:sti kierrätetystä materiaalista.

Tecinspire Teemu

Olimme jo tovin suunnitelleet brändipaitojen hankkimista Tecinspiren kuuden hengen tiimille. Ensimmäinen kriteeri paidoille oli musta väri ja ekologisuus.

Kilpikonnien hyvinvointi on usein kahvipöytäkeskusteluissamme mukana ja koitamme arjessa huomioida hiilijalanjälkeämme mm. pyöräilemällä töihin ja tekemällä etätöitä.

Kartoitin Oulun ja Oulujokilaakson yrittäjiä, jotka tarjoavat vaatteiden painatuspalvelua. Otin yhteyttä Oulun Paitapainoon ja kerroin ajatuksemme ympäristöystävällistä vaatteista ja halustamme tukea paikallisia yrityksiä. Oulun Paitapainon Joni osasikin heti ehdottaa Pure Wasten materiaaleja. Valikoimista löytyikin sopivat vaihtoehdot T-paidalle ja hupparille.

Tecinspire uudet työpaidat

Osaa kokoja paidoissa ei heti ollut saatavilla, joten odotimme kaikki koot yhteen tilaukseen, jotta paitoja ei tarvitse kahteen kertaan toimittaa. Meillä ei niin kiire ollut paidoille ja hellettäkin tuolloin riitti.

Heti kylmempien ilmojen saapuessa saimme kaikki paidat myös käyttöömme.Noudimme paidat Oulun Paitapainosta hyvin idyllisestä puutalosta Pikisaaresta. Poiketkaa ihmeessä ohikulkiessanne, jos on tarvetta painotuotteille.

Tecinspire TeemuPure waste tagOulun Paitapaino TecinspireOulun Paitapaino

Paitoihin on painettu myös säästetty vesimäärä joka T-paidan kohdalla on 2700 litraa ja hupparin kohdalla 8700 litraa. Tilasimme vaatteita sen verran, että säästimme näiden vaatteiden kohdalla vettä noin 80 000 litraa verrattuna uuden puuvillan käyttöön.

Vaatteet ovat laadukkaan oloisia ja koot ovat melko reilut, joten jos suunnittelet ostoa ja mietit kahden koon välillä kannattaa ottaa pienempi koko.