ohjelmistokehitys palvelut tecinspire.

Palvelualusta

Tuomme palveluntarjoajat ja palveluita etsivät käyttäjät yhteen! Kehittämämme palvelualustat digitalisoivat asiakkaiden liiketoimintaa ja kasvattavat liikevaihtoa.

Uutta virtaa liiketoimintaan

Palvelualustojen kautta palveluiden ja tuotteiden löytäminen ja tilaaminen on asiakkaallesi helppoa palveluntarjoajalle ne tarjoavat erinomaisen kanavan myynnin kasvattamiseen.

Digitalisoi liiketoimintasi ja kasvata tehokkaasti liikevaihtoa!

Varaa aika etäpalaveriin
YouTube-video thumbnail

Palvelualustojen ominaisuuksia

Palvelualustaan kehitetään tilaajalle hallintanäkymä, jolla voidaan hallita alustan käyttäjiä ja palveluita sekä tarkastalle alustan analytiikaa.

Palveluntarjoajille on oma hallintaosio omien palveluiden ja tuotteisen lisäämistä sekä muokkaamista varten. 

Loppukäyttäjille palveluiden selailu on yleensä täysin avointa. Palvelun tai tuotteen tilaaminen ja maksaminen vaatii yleensä rekisteröitymisen tai yhteystietojen antamisen.

Palvelualustoihin kehitetään usein myös tehokkaita hakuominaisuuksia, suosikkeja, laskutusominaisuuksia ja visuaalinen raportointi.

digitaalinen palvelualusta.

Tuki kaikille päätelaitteille

Kehittämiämme palvelualustoja voidaan käyttää selaimessa kaikilla päätelaitteilla. Tämän ansiosta erillistä asennusta tai päivittämistä sovelluskauppojen kautta ei tarvita. Joustavaa, helppoa ja kustannustehokasta.

Katso myös muut palvelumme

toiminnanohjausjärjestelmät.

Toiminnanohjausjärjestelmät

Digitalisaatio on apunamme liiketoiminnan tehostamisessa. Toteutamme ERP-järjestelmiä, joiden avulla kasvatetaan liiketoimintaa, säästetään työaikaa ja kasvetaan loppuasiakkaiden tyytyväisyyttä.

Lue lisää
web- ja mobiilisovellukset.

Web- ja mobiilisovellukset

Liikevaihdon kasvua, uusia liiketoimintamalleja, monipuolisia sovelluskohteita. Asiakkaamme menestyvät sovelluksillaan ympäri maailman.

Kanssamme onnistuvat kaikenlaiset sovellukset! Olemme kehittäneet useita harrastus-, hyvinvointi-, terveysteknologia- ja IoT-sovelluksia.

Lue lisää
koulutukset.

Koulutukset

Koulutamme yrityksiä digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja annamme osaamisemme lisäksi vinkkejä ja käytännönläheisiä esimerkkejä. Tule mukaan oppimaan uutta ja kehittämään yrityksenne digivalmiuksia.

Lue lisää