Referenssit

Digitaalinen alusta kotimaiselle kauppapaikalle

Digitaalinen alusta kotimaiselle kauppapaikalle.

Digitaalinen alusta on nykyaikaisen kaupankäynnin kulmakivi ja Tecinspiren kehittämä digitaalinen alusta on suunniteltu vastaamaan tämän päivän tarpeita. Livediili, uusi ja innovatiivinen suomalainen kauppapaikka, hyödyntää tätä alustaa tarjotakseen yksityishenkilöille ja yrityksille mahdollisuuden käydä kauppaa turvallisesti ja tehokkaasti. Livediilin tavoitteena on kohota Suomen johtavaksi markkinapaikaksi tuomalla digitaalisen alustan kautta markkinoille aivan uudenlaisen kaupankäyntikokemuksen.

Onko sinulla idea digitaalisesta alustasta? Ota meihin yhteyttä!

Tecinspire tunnisti alusta asti Livediilin ainutlaatuiset tarpeet ja sen kehittämä digitaalinen alusta ei ainoastaan täyttänyt, vaan ylitti odotukset. Tämä alusta kuvastaa sitoutumista alan standardien mukaiseen laatuun, käyttäjäystävällisyyteen ja jatkuvasti kasvavaan skaalautuvuuteen.

Kauppapaikan kehittäminen alkoi asiakkaan visiosta, joka oli hahmottunut vuosien saatossa. Keskittyen käytettävyyteen, turvallisuuteen ja joustavuuteen, Tecinspire loi alustan, joka on nyt Livediilin menestyksen perusta.

Kotimainen ja turvallinen kauppapaikka

Kotimaisuus ja turvallisuus ovat Livediilin ydinarvoja, jotka herättävät asiakkaiden luottamuksen digitaaliseen alustaan. Vahvan tunnistautumisen edellyttämä rekisteröityminen takaa turvallisen ympäristön kaikille käyttäjille. Livediilin saama Avainlippu-tunnus viestii vahvasti palvelun kotimaisuudesta ja luotettavuudesta, mikä oli merkittävä tekijä myös kumppania valittaessa.

Paikallinen, luotettava ja asiantunteva toimija oli meille tärkeä valintakriteeri.  Tecinspire vakuutti meidät ammattitaidolla ja näkemyksellään. Projektin aikana pidimme säännöllisesti palavereita ja niiden lisäksi yhteydenpito sujuvaa. Saimme Tecinspiren ammattilaiset helposti kiinni ja tarvittaessa kiireiset muutokset tai lisätyöt tuli tehtyä nopeasti.

Olemme erityisen kiitollisia Tecinspiren ammattitaitoon ja näkemykseen Livediilin kehityksestä ja visiosta. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita.

Jaakko Tolonen ja Ari Koski, Livediili Oy

Miten digitaalinen alusta toteutettiin?

Tecinspiren huippuosaaminen ja innovatiivinen näkemys ohjasivat projektin läpi haastavista vaiheista, ja yhteistyössä käydyt tiiviit palaverit sekä jatkuva kommunikaatio varmistivat kehityksen sujuvuuden.

Digitaalinen alusta toteutettiin progressiivisena websovelluksena (PWA) Googlen kehittämällä Angular-teknologialla. PWA yhdistää verkkosovelluksen helppouden ja mobiilisovelluksen toimivuuden. Se toimii millä tahansa web-selaimella varustetulla laitteella ja mukautuu saumattomasti eri näyttökokoihin. Sitä ei tarvitse asentaa laitteelle sovelluskaupasta, mutta käyttäjä voi lisätä sovelluksen kotinäyttöönsä tai sovelluskansioonsa.

Millaisia ominaisuuksia digitaalinen alusta sisältää?

Digitaalisen alustan kehitystyö käsitti ohjelmistoarkkitehtuurin ja käyttöliittymän suunnittelun sekä laajan valikoiman ominaisuuksien toteutuksen. Livediilin ominaisuuksia ovat mm.

 • Ilmoitusten selailu ja uusien ilmoitusten jättäminen
 • Hakutoiminnot
 • Vahva tunnistautuminen
 • Monipuoliset maksutavat
 • Pikamyynti ja loisteikkunat
 • Chat
 • Arvostelut
 • Tarjousten tekeminen
 • Palveluiden ilmoittaminen alustaan
 • Sähköpostitoiminnot
 • Kielituki suomeksi ja englanniksi
 • Analytiikka
 • Hallintatoiminnot ylläpitäjille

Livediilissä kauppaa voivat käydä niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Yksityisille käyttäjille tilin tekeminen ja ilmoittaminen on täysin ilmaista. Yrityksille on tarjolla eri hintaisia sopimuksia, hinnat lähtevät alle 20 eurosta per kuukausi.