ohjelmistokehitys palvelut tecinspire.

Toiminnanohjaus­järjestelmä

Digitalisaatio on apunamme liiketoiminnan tehostamisessa. Toteutamme ERP-järjestelmiä, joiden avulla kasvatetaan liiketoimintaa, säästetään työaikaa ja kasvatetaan loppuasiakkaiden tyytyväisyyttä.

toiminnanohjaus.

Räätälöidystä toiminnanohjaus­järjestelmästä hyötyy koko yritys

Valmiit ERP-järjestelmät saattavat tuntua liian raskailta ja vaikeakäyttöisiltä – me kehitämme räätälöidyt toiminnanohjausjärjestelmät yrityksesi omiin tarpeisiin.

Toiminnanohjauksen avulla yrityksesi ydintoiminnot, prosessit, resurssien hallinta, logistiikkaketjut ja rahaliikenne voidaan digitalisoida yhdeksi helppokäyttöiseksi ratkaisuksi. Automatisointi vähentää manuaalisen työn määrää – kustannustehokasta ja tehokasta!

Asiakkaille toteuttamiamme toiminnanohjausjärjestelmiä on tuotantokäytössä ympäri maailman.

Täyttäisikö toiminnanohjausjärjestelmä sinun tarpeesi?

Nappaa aika etämiittiin!
YouTube-video thumbnail

Toiminnanohjaus­järjestelmän ominaisuudet

Toiminnanohjausjärjestelmä voi sisältää millaisia ominaisuuksia vain – mahdollisuudet ovat koodilla rajattomat. Katso esimerkkejä teknologiasivulta ja referensseistä.

Katso myös muut palvelumme

web- ja mobiilisovellukset.

Web- ja mobiilisovellukset

Liikevaihdon kasvua, uusia liiketoimintamalleja, monipuolisia sovelluskohteita. Asiakkaamme menestyvät sovelluksillaan ympäri maailman.

Kanssamme onnistuvat kaikenlaiset sovellukset! Olemme kehittäneet useita harrastus-, hyvinvointi-, terveysteknologia- ja IoT-sovelluksia.

Lue lisää
digitaalinen palvelualusta.

Digitaalinen palvelualusta

Tuomme palveluntarjoajat ja palveluita etsivät käyttäjät yhteen! Kehittämämme palvelualustat digitalisoivat asiakkaiden liiketoimintaa ja kasvattavat liikevaihtoa.

Lue lisää
koulutukset.

Koulutukset

Koulutamme yrityksiä digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja annamme osaamisemme lisäksi vinkkejä ja käytännönläheisiä esimerkkejä. Tule mukaan oppimaan uutta ja kehittämään yrityksenne digivalmiuksia.

Lue lisää