kokemuksia tecinspire.

Referenssit

Meillä työ lähtee aina asiakkaan ideasta, tarpeista, toiveista. Toteutammekin projektit kuin tekisimme ne itsellemme: kuunnellen, läpinäkyvästi ja laadukkaasti.

Asiakkaistamme 97 % suositteleekin meitä. Katso alta esimerkkejä millaisia digiratkaisuja olemme asiakkaillemme tehneet, ja lue minkälaisia kokemuksia heillä oli projekteista.

Referenssit on jaettu seuraaviin kategorioihin: IoT-sovellus, Mobiilisovellus, Palvelualusta, Terveys, Toiminnanohjaus ja Websovellus. Yksi digiratkaisu voi kuulua useampaan kategorioihin.

Kokemukset

Eikä siinä vielä kaikki!

Katso kaikki referenssimme ite wiki -palvelusta.

Lue Lisää
kokemuksia tecinspire.

”Tecinspire kehitti meille uuden toiminnanohjausjärjestelmän ja samalla loimme innovatiivisen toimintamallin alallemme. Yhteistyö oli joustavaa ja sujuvaa. Tulevaisuudessa tulemme toimimaan yhteistyössä Tecinspiren kanssa aina tilanteen salliessa.”

Tuomas Karjalainen, IT-specialist
Pyylahti Oy

kokemuksia tecinspire.

”Tecinspire valittiin toimittamaan LaplandHub Oy:lle digitaalinen palvelualusta. Erittäin positiivista oli se, että projekti pysyi annetussa budjetissa laadusta ja ominaisuuksista tinkimättä. Loistavaa oli se, että koodaajat selittivät tekniset asiat meille tilaajille niin, että ymmärsimme koko ajan mitä oli tapahtumassa seuraavaksi.”

Jani Tervo, LaplandHub

kokemuksia tecinspire.

”Tecinspire kehitti Kajaanin kaupungin kansainvälisten palveluiden tueksi helppokäyttöisen Kajaani International Info -mobiilisovelluksen. Olemme tyytyväisiä sovellukseen ja kehitysprosessin joustavuuteen.”

Réka Tolonen, Hankepäällikkö
Kajaani International Info

kokemuksia tecinspire.

”Digitaalisen palvelun kehittäminen ja markkinointi -valmennusohjelma onnistui erinomaisesti. Tecinspiren rautainen tekninen osaaminen, asiakaslähtöisyys ja koulutustaidot näkyvät valmennusohjelmassa erittäin hyvinä asiakaspalautteina. Osallistujista 95 % suosittelee valmennusta.”

Jari Linna, Projektipäällikkö
Business Oulu