Referenssit

Varausjärjestelmä nostaa vuokravaraston tehokkuutta

Kehitimme Oulun Omavarastolle räätälöidyn varausjärjestelmän, jonka avulla asiakkaat voivat tehdä varauksen milloin ja missä tahansa. Uuden järjestelmän ansiosta Oulun Omavaraston henkilökunta voi nyt hallita varauksia ja pitää yhteyttä asiakkaisiin mobiililaitteella paikasta riippumatta.

vuokravaraston varausjärjestelmä.

Varausjärjestelmä, jossa asiakkaat pääsevät tekemään varauksen verkossa, parantaa merkittävästi vuokravaraston tehokkuutta. Oulun Omavarasto on vuokravarastopalveluja tarjoava yritys, jonka lähellä Oulun keskustaa sijaitsevia pienvarastoja käyttävät yksityiset ja yritykset asiakkaat. Yrityksille tarjotaan varastotilan lisäksi myös tavaran vastaanotto- ja lähetyspalvelua.

Aiemmin asiakaspalvelussa ja laskutuksessa jouduttiin tekemään paljon manuaalista työtä. Asiakkaiden piti soittaa, lähettää sähköpostia tai tulla käymään paikan päällä tehdäkseen varauksen. Järjestelmä sitoi myös henkilökunnan toimistolle tietokoneen ääreen.

Haluatko tehostaa yrityksesi toimintaa ja parantaa asiakastyytyväisyyttä? Ota yhteyttä niin rakennetaan sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva varausjärjestelmä!

Räätälöity varausjärjestelmä – toteutus ja käyttöönotto

Tecinspiren tiimi tarttui haasteeseen ja kehitti Oulun Omavarastolle räätälöidyn varausjärjestelmän. Se antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä varauksen milloin ja missä tahansa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Järjestelmä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mikä parantaa käyttökokemusta ja asiakastyytyväisyyttä.

Uuden järjestelmän ansiosta Oulun Omavaraston henkilökunta voi nyt hallita varauksia ja pitää yhteyttä asiakkaisiin mobiililaitteella paikasta riippumatta. Uuden järjestelmän avulla voidaan seurata käyttöastetta ja kapasiteettia reaaliaikaisesti ja hoitaa laskutus sähköisesti.

Tecinspiren asiakasvastaava piti Oulun Omavaraston yrittäjän ajan tasalla koko kehitysprojektin ajan ja koulutti henkilökunnan uuden järjestelmän käyttöön. Käyttöönotto sujui saumattomasti ja jo ensimmäisten kuukausien aikana nähtiin positiivisia tuloksia.

Varausjärjestelmän vaikutus liiketoimintaan ja asiakastyytyväisyyteen

Ensimmäisen puolen vuoden aikana siitä, kun uusi varausjärjestelmä oli otettu käyttöön, Oulun Omavaraston liikevaihto kasvoi noin 5 %, mikä on merkittävä tulos erittäin kilpaillulla toimialalla. Henkilökunta voi seurata varauksia, käyttöastetta ja varastotilakapasiteettia reaaliaikaisesti, mikä auttaa heitä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Asiakastyytyväisyys on parantunut huomattavasti, kun asiakkaat voivat varata varaston haluamanaan ajankohtana. Yrityksen toiminta on tehostunut merkittävästi, kun järjestelmää voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta.

”Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme pääsee tekemään varauksen hänelle sopivaan aikaan, missä ikinä onkaan. Uusi järjestelmä on myös tehostanut meidän omaa toimintaa niin, että olemme voineet keskittyä olennaiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Odotukset ovat kovat sille, että liikevaihto kasvaa edelleen.”

Tiina Rantapää, Oulun Omavarasto

Miten varausjärjestelmä tukee yrityksen kasvua

Uuden varausjärjestelmän käyttöönotto ei ole ainoa askel Oulun Omavaraston matkalla kohti tehokkaampaa toimintaa ja parempaa asiakaspalvelua. Tecinspire on jatkanut yhteistyötä Oulun Omavaraston kanssa varausjärjestelmän jatkokehityksen parissa. Sen ansiosta laskutuksesta on tulossa entistä sujuvampaa ja yrittäjän työ tehostuu entisestään.

Uuden varausjärjestelmän käyttöönotto on osoittautunut menestyksekkääksi ratkaisuksi Oulun Omavarastolle. Se on osoitus Tecinspiren kyvystä luoda räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden erityistarpeisiin ja tukevat heidän kasvuaan.