kokemuksia tecinspire.

Kokemuksia Tecinspirestä

Tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet projektit lämmittävät sydäntämme. Koko tiimimme tekeekin töitä näiden tavoitteiden eteen joka päivä. Lue lisää, mitä asiakkaamme kertovat meistä.

Olemme koonneet osan saamastamme palautteista tälle sivulle.

Katso kaikki referenssit

LaplandHub - Jani Tervo

Palvelualusta

Valmisteluvaihe:

“Tecinspire valittiin toimittamaan LaplandHub Oy:lle digitaalinen palvelualusta. LaplandHubilla ei ole asiantuntevaa ohjelmointiosaamista itsellään, joten ainoa tehokas vaihtoehto oli ostaa palvelu talon ulkopuolelta osaavalta ohjelmistokumppanilta.

Tecinspire tarjosi palveluaan asiantuntevasti ja realistisilla sekä hyvin perustelulla kulurakenteella. Erittäin positiivista oli se, että projekti pysyi annetussa budjetissa laadusta ja ominaisuuksista tinkimättä.

Konseptointi:

Yhteistyö aloitettiin konseptisuunnittelulla, jossa alustalle määriteltiin tekniset, toiminnalliset ja visuaaliset speksit. Näiden perusteella tuotettiin toiminnallinen konsepti eli käyttöliittymäprototyyppi, jolla haettiin rahoitusta ja markkinoiden hyväksyntää ja saavutetiin hyvin onnistuneesti.

Kehitysvaihe:

Varsinainen kehitysvaihe aloitettiin konseptin pohjalta samoilla asiantuntijoilla, joten kehityksen startti oli dynaaminen ja sujuva. Kehityksen aikana saimme tuotekehitykseltä hyviä ideoita ja työnteko oli muutenkin luontevaa ja motivoitunutta.

Loistavaa oli se, että koodaajat selittivät tekniset asiat meille tilaajille niin, että ymmärsimme koko ajan mitä oli tapahtumassa seuraavaksi. Saimme myös pääsyn Tecinspiren toiminnanohjausjärjestelmään, jossa pääsimme seuraamaan projektin etenemistä reaaliaikaisesti. Täysi läpinäkyvyys tilaaja-toimittaja suhteessa voi koitua asiakassuhteen kohtaloksi, mutta tässä projektissa siitä on tullut voimavara ja järjestelmä on tehostanut yhteistyötä.”

Pyylahti Oy - Tuomas Karjalainen

IoT-sovellus

”Tecinspire kehitti meille uuden toiminnanohjausjärjestelmän ja samalla loimme innovatiivisen toimintamallin alallemme. Yhteistyö oli joustavaa ja sujuvaa. Tulevaisuudessa tulemme toimimaan yhteistyössä Tecinspiren kanssa aina tilanteen salliessa.”

Juho Koskelainen, IT-specialist, Pyylahti Oy, maaliskuu 2019

”Jatkoimme kehitysyhteistyötä ja tiivistä kumppanuutta Tecinspiren kanssa. Kehitimme lisäominaisuuksia aiemmin yhdessä toteuttamaamme toiminnanohjausjärjestelmään. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja erityisesti kehityksen nopeuteen ja ketteryyteen.”

Kajaani International Info - Réka Tolonen

Mobiilisovellus

”Tecinspire kehitti Kajaanin kaupungin kansainvälisten palveluiden vieraskielisten ohjauksen ja neuvonnan tueksi helppokäyttöisen Kajaani International Info -mobiilisovelluksen. Sovelluksen avulla asiakkaat voivat itseohjautuvasti etsiä apua Suomessa ja Kainuussa asumiseen liittyvistä kriittisistä käytännön asioista silloinkin, kun asiakaspalvelupiste ei ole avoinna.

Olemme tyytyväisiä sovellukseen ja kehitysprosessin joustavuuteen. Tärkeää oli myös, että Tecinspiren henkilökunnan sai hyvin kiinni tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostilla.”

Business Oulu - Jari Linna

Koulutus

”Digitaalisen palvelun kehittäminen ja markkinointi -valmennusohjelma onnistui erinomaisesti. Valmennus tavoitti hyvin digitaalisen tuotteen kehittämistä harkitsevia tai jo kehittäviä yrityksiä. Laaja kurssi tarjosi osallistujille webinaari-koulutuksia, ryhmissä toteutettuja workshopeja ja lisäksi yrityskohtaista sparrausta. Koulutus oli todella laaja ja yhteensä yli 100 tuntia kestoltaan.

Tecinspiren rautainen tekninen osaaminen, asiakaslähtöisyys ja koulutustaidot näkyvät valmennusohjelmassa erittäin hyvinä asiakaspalautteina.
Osallistujista 95 % suosittelee valmennusta.”

 

Osallistujien palautetta:

– Koulutus on ollut tosi laadukasta ja hyvää.
– Olen saanut paljon mielenkiintoista näkökulmaa ja uusia ajatuksia yrityksen kehitykseen!
– Kiiitos Teemu, on ollut todella hyvä kurssi.
– Hyvä koulutuskokonaisuus! Suosittelen.

Fat Burning Female - Fredu Sirviö

Mobiilisovellus

“Lähdimme toteuttamaan Tecinspiren kanssa supersuositun Fat Burning Female laihdutusmenetelmämme sovellusversiota. Sovelluksen avulla tuomme kaikkien saataville menetelmämme, joka on auttanut tuhansia naisia polttamaan rasvaa ja löytämään lisäenergian. Kansainvälistymisellä oli iso merkitys sovelluksen kehityksen aloitukseen.

Kehitysvaihe onnistui hyvin ja lopputuloksena on todella näyttävä ja helppokäyttöinen Fat Burning Female sovellus. Sovellus on tarkoitettu tehokkaaseen rasvanpolttoon naisille. Se sisältää paljon ominaisuuksia päivittäisistä ateriasuunnitelmista ja resepteistä kotitreeneihin sekä tulosten seurantaan.

Lisäksi Tecinspire toteutti meille hallintaominaisuudet, joilla voimme lisätä ja muuttaa mm. ateriasuunnitelmia, reseptejä ja treeniohjelmia. Sovelluksen avulla saamme merkittävää lisäarvoa ja hyötyä asiakkaillemme sekä liiketoimintaamme.

Sovellusta on ladattu ensimmäisen julkaisuviikon aikana Suomessa jo yli 3000 kertaa. Olemme hyvin ylpeitä sovelluksesta ja voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita”

DoHair - Mari Valli

Toiminnanohjausjärjestelmä

”Tecinspire kehitti visiomme ja toiveidemme pohjalta DoHair – konseptillemme etäjonotus -järjestelmän. Konseptimme tarjoaa hiustenleikkaus- sekä värjäyspalveluita ilman ajanvarausta periaatteella. Järjestelmän avulla asiakkaat voivat seurata asiakkaiden määrää sekä Yonon etenemistä sekä ilmoittautua Yonoon etänä ilman etukäteen paikalle saapumista.

Tecinspire toiminta ja palvelu oli projektissa suunnitelmallista, ketterästi etenevää ja tarvittaviin toimiin tartuttiin ripeästi. Yrityksenä halusimme valita lähtökohtaisesti paikallisen, pohjoisen alueella toimivan toimijan. Kumppanin, jonka palveluun voidaan luottaa. Nämä kriteerit Tecinspire lunasti avoimella ja asiakaslähtöisellä toiminnallaan.”

FLEETBook - Pasi Karjalainen

Toiminnanohjaus, Websovellus

”FLEETBook on digitaalinen pilvipohjainen kalustonhallinnan toiminnanohjausjärjestelmä, jota käyttävä yritys voi tehostaa toimintaansa ja sen laatua. Kehitimme FLEETBookin yhdessä Tecinspiren kanssa vuoden 2021 aikana ja pilotoimme onnistuneesti yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tecinspire on ollut joustava ja osaava kumppani. Heillä on kyvykkyys kehittää ja toimittaa näinkin laaja-alaista järjestelmää, jossa mukana useita eri ulottuvuuksia aina viestipalveluista raporttigeneraattoreihin. Tecinspire toi matkan varrella omaa näkemystään ja ideoitaan myös laajalti mukaan tuotteeseen. Lopputulos on laadukas ja ammattimainen, kuten FLEETBook!”

Matkaparkki - Valtter Tahkola

Mobiilisovellus

”Tecinspire kehitti meille helppokäyttöisen ja näyttävän Matkaparkki Sovelluksen, jolla karavaanarit voivat varata itselleen matkaparkin helposti. Ensimmäisten viikkojen aikana saimme yli 2500 latausta sovellukselle ja saimme uuden liiketoiminnan hyvin käyntiin. Lisäksi Tecinspire toteutti meille hallintaominaisuudet parkkialueiden ylläpitoon.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja järjestelmän toimintaan. Voimme lämpimästi suositella Tecinspireä! Kehitys tapahtui ketterästi ja suunniteltu budjetti alitettiin.”

WasteBook - Heidi Happonen

IoT-sovellus

”Tecinspire kehitti näyttävän ja helppokäyttöisen Jaete IoT mobiilisovelluksen. Sovelluksella voi tarkastella jäteastioiden täyttömääriä graafeina.

Sovellus kommunikoi Jaete IoT-pilven ja jäteastiaan kiinnitettävän IoT-anturin kanssa. Monikäyttöisen ja laajan pilvipalvelun rinnalla ketterä mobiilisovellus tuli tarpeeseen.

Jaete IoT sovelluksen käyttö on intuitiivista ja grafiikat selkeät. Toteutusprosessi oli nopea ja versiopäivityksen jouhevia. Voin suositella Tecinspireä kumppaniksi, kun tarvitaan näkemyksellistä sovelluskehitystä.”

Autolle.com - Tomi Lintunen

Websovellus

”Tecinspire tuotti Autolle.comille logistiikkasovelluksen, jolla parannetaan ja helpotetaan logistiikan prosessien läpivientiä. Sovelluksen myötä manuaalisesti tehdyn työn määrä vähenee ja prosessien seuranta paranee merkittävästi.

Tecinspiren toteutuksella voimme helpottaa omaa työtämme ja tuoda lisäarvoa asiakkaallemme. Tuotteen avulla parannamme merkittävästi asiakaskokemustamme ja viemme autokaupan palvelua merkittävästi eteenpäin.

Yhteistyö Tecinspiren kanssa oli erittäin helppoa ja koimme palvelun tason korkeana. Meille tuotiin selkeästi esille erilaisia vaihtoehtoja palvelun toteuttamisen suhteen ja saimme palvelun täysin ”meidän näköisenä”.

Tecinspire piti meidät jatkuvasti ajan tasalla palvelun tuottamisen eri vaiheista ja kommunikointi oli hyvin aktiivista sekä maanläheistä. Suosittelemme Tecinspireä yhteistyökumppanina.

Yhteistyömme jatkuu edelleen ja laajennamme sitä muihin projekteihin.”

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy - Nina Mahlavuori

Koulutus

Tecinspire toteutti yritysasiakkaillemme valmennuskokonaisuuden keväällä 2022 osana Luotsi-hanketta.  Valmennuskokonaisuus sisälsi yrityskohtaisia sparrauksia. Tecinspiren asiakaslähtöisyys näkyi valmennuksissa. Valmennuksen sisältöä muokattiin valmennettavan tarpeen ja kehitysprosessin vaiheen mukaisesti. Tecinspiren laaja asiantuntemus mm. digitaalisista mahdollisuuksista, ohjelmistokehityksestä ja digituotteen/-palvelun palvelumuotoilusta auttoi aidosti sparrattavia yrityksiä viemään heidän kehitysprosesseja eteenpäin.

Valmennettavat yritykset antoivat Tecinspiren valmennuksesta täydet 5/5 – kaikki heistä suosittelevat valmennusta.  Valmennukset siis onnistuivat hyvin ja olemme tyytyväisiä toteutustapaan sekä valmennuksien tuottamaan lisäarvoon. Voin lämpimästi suuositella Tecinspiren valmennuspalveluita!

Eikä siinä vielä kaikki!

Lue kaikki asiakaskokemukset koostetusti ite wiki -palvelusta.

Lue lisää

Suosituimmat artikkelit

Me teemme Suomen suositelluinta ohjelmistokehitystä

Me Tecinspirellä teemme Suomen suositelluinta ohjelmistokehitystä. Kyse ei ole tyhjästä mainoslauseesta, vaan väite perustuu dataan: Tecinspire on Ite wikin tietokannassa ohjelmistokehitystä tekevien yritysten ykkönen suosittelijoiden ja referenssien määrässä.
läpinäkyvä mobiilisovellus

Mitä läpinäkyvä sovelluskehitys tarkoittaa?

Me Tecinspirella teemme Suomen läpinäkyvintä sovelluskehitystä. Mallimme luo avoimuutta, tehokkuutta ja luottamusta ohjelmistoprojekteihin. Tässä blogikirjoituksessa avaamme tarkemmin, mitä läpinäkyvä sovelluskehitys käytännössä tarkoittaa ja mitä hyötyjä se tuo meidän asiakkaillemme.