Referenssit

Logistiikkasovelluksella merkittävää lisäarvoa ja säästöä

Logistiikkasovelluksella merkittävää lisäarvoa ja säästöä.

autolle.com.

Mikä on Autolle.com-toiminnanohjausjärjestelmä?

Kehitimme Autolle.comille logistiikka- ja toiminnanohjausjärjestelmän, jonka avulla

  • parannetaan ja helpotetaan logistiikan prosesseja
  • vähennetään manuaalista työtä
  • parannetaan prosessien seuraamista
  • tuodaan lisäarvoa loppuasiakkaille

Asiakaspalaute:

”Tecinspire tuotti Autolle.comille logistiikkasovelluksen, jolla parannetaan ja helpotetaan logistiikan prosessien läpivientiä. Sovelluksen myötä manuaalisesti tehdyn työn määrä vähenee ja prosessien seuranta paranee merkittävästi.

Tecinspiren toteutuksella voimme helpottaa omaa työtämme ja tuoda lisäarvoa asiakkaallemme. Tuotteen avulla parannamme merkittävästi asiakaskokemustamme ja viemme autokaupan palvelua merkittävästi eteenpäin.

Yhteistyö Tecinspiren kanssa oli erittäin helppoa ja koimme palvelun tason korkeana. Meille tuotiin selkeästi esille erilaisia vaihtoehtoja palvelun toteuttamisen suhteen ja saimme palvelun täysin ”meidän näköisenä”.

Tecinspire piti meidät jatkuvasti ajan tasalla palvelun tuottamisen eri vaiheista ja kommunikointi oli hyvin aktiivista sekä maanläheistä. Suosittelemme TecInspireä yhteistyökumppanina.

Yhteistyömme jatkuu edelleen ja laajennamme sitä muihin projekteihin.”

– Tomi Lintunen, logistiikkapäällikkö, Autolle.com

Lisätietoja:

Autolle.com on vahvasti digitalisaatiota hyödyntävä autokauppa. Valtaosa kaupoista hoidetaan monikanavaisesti puhelimella, chatilla sekä verkkokaupan kautta. Olennaisena osana palveluun kuuluu ilmainen kotiintoimitus.