Referenssit

Hyvinvointisovellukselle yli 3000 latausta julkaisuviikolla Suomessa

Hyvinvointisovellukselle tuhansia latauksia ensimmäisen viikon aikana.

Fat Burning Female mobiilisovellus

Millainen on Fat Burning Female -mobiilisovellus?

Fat Burning Female -mobiilisovellus tuo suositun hyvinvointi- ja laihdutusmenetelmän jokaisen saataville.  Sovellus sisältää personal trainereiden luomat kotitreenit videoineen ja ruokavaliot sisältäen reseptit ja ostoslistat. Mobiilisovellus oli odotettu ja sitä ladattiin heti useita tuhansia kertoja sovelluskaupoista.

Sovellus tuo lisäarvoa asiakkaille ja tukee liiketoiminnan kansainvälistymistä.  Sovellus skaalautuu käyttäjien määrän mukaan. Mobiilisovelluksessa on panostettu erityisesti visuaalisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Kuinka sovelluksen toteutus tehtiin?

Mobiilisovellus toimii sekä Androidilla että iOS:illa. Kehitys tapahtui tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa täysin etäyhteyksien avulla.

Tecinspirellä oli kokonaisvastuu projektista sisältäen ohjemistoarkkitehtuurin, teknologiat ja ohjelmistokehityksen. Käyttöliittymäsuunnitelmat saatiin asiakkaalta ja niitä tarkennettiin yhteistyössä projektin aikana. Mobiilisovellus kehitettiin Flutterilla ja hallintaominaisuudet Angularilla ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä hyödyntäen.

Ohjelmistokokonaisuus sisältää paljon ominaisuuksia kuten:

  • Treeniohjelmat
  • Treeniohjeet ja liikevideot
  • Ruokavaliot
  • Reseptit
  • Ostoslistat
  • Edistymisen seuranta kotimittausten ja vertailukuvien avulla
  • Ilmainen kokeilujakso ja maksuominaisuudet
  • Hallintaominaisuudet ruokavalioille, resepteille ja treeniohjelmille
Fat Burning Female app.

Asiakaspalaute:

“Lähdimme toteuttamaan Tecinspiren kanssa supersuositun Fat Burning Female laihdutusmenetelmämme sovellusversiota. Sovelluksen avulla tuomme kaikkien saataville menetelmämme, joka on auttanut tuhansia naisia polttamaan rasvaa ja löytämään lisäenergian. Kansainvälistymisellä oli iso merkitys sovelluksen kehityksen aloitukseen.

Kehitysvaihe onnistui hyvin ja lopputuloksena on todella näyttävä ja helppokäyttöinen Fat Burning Female sovellus. Sovellus on tarkoitettu tehokkaaseen rasvanpolttoon naisille. Se sisältää paljon ominaisuuksia päivittäisistä ateriasuunnitelmista ja resepteistä kotitreeneihin sekä tulosten seurantaan.

Lisäksi Tecinspire toteutti meille hallintaominaisuudet, joilla voimme lisätä ja muuttaa mm. ateriasuunnitelmia, reseptejä ja treeniohjelmia. Sovelluksen avulla saamme merkittävää lisäarvoa ja hyötyä asiakkaillemme sekä liiketoimintaamme.

Sovellusta on ladattu ensimmäisen julkaisuviikon aikana Suomessa jo yli 3000 kertaa. Olemme hyvin ylpeitä sovelluksesta ja voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita”

– Fredu Sirviö, toimitusjohtaja, Kickstart Lifestyle Pty Ltd.

Lisätietoja:

www.fatburningfemale.fi