Referenssit

Jono- ja toiminnanohjausjärjestelmä

Jonotus- ja toiminnanohjausjärjestelmä parturi- ja kampaamopalveluihin.

dohair.

Millainen on DoHair-toiminnanohjausjärjestelmä?

Kehitimme DoHairille jonotus- ja toiminnanohjausjärjestelmän. Sen avulla asiakkaat voivat ilmoittautua virtuaaliseen jonotuspalveluun parturikampaamopalveluihin etänä mistä vain. Järjestelmä lähettää loppuasiakkaille tekstiviestin ja linkin, josta jonon ja oman vuoron etenemistä voi seurata reaaliaikaisesti. Odotusajan asiakas voi hyödyntää esimerkiksi löhöilemällä kotisohvallaan tai käymällä kaupassa.

Lisäksi toiminnanohjausjärjestelmään kuuluu henkilökunnan osuus, jolla hallitaan jonotietoja, palveluiden kestoa, etenemistä ja henkilökunnan tietoja. Järjestelmää voidaan käyttää kaikilla laitteilla, kuten kännyköillä, tableteilla ja tietokoneilla.

Kuinka järjestelmän kehitys tehtiin?

Tecinspirellä oli tekninen kokonaisvastuu projektista sisältäen mm. ohjelmistoarkkitehtuurin, teknologiat ja ohjelmistokehityksen. Kuvasimme tarpeet ja vaatimukset DoHairin kanssa, josta etenimme ketterästi käyttöliittymäsuunnitteluun ja kehitysvaiheeseen. Yhteistyö oli tiivistä, tehokasta ja hauskaa DoHairin asiantuntijoiden kanssa!

Lopputuloksena on visuaalisesti hauska ja helppokäyttöinen ratkaisu DoHairin asiakkaille ja henkilökunnalle.

Käytetyt teknologiat: Angular, Google Cloud.

Toiminnanohjausjärjestelmän pääominaisuudet

DoHairin henkilökunnalle kehitetyt ominaisuudet:

 • Informatiivinen jonotusnäyttö odotusaulaan
 • Jonotietojen hallinta
 • Toimipisteiden hallinta
 • Palveluajat ja niiden oletukset
 • Automaattinen jonokäsittely
 • Palveluiden etenemisen kirjaukset
 • Historiatiedot

DoHairin asiakkaille kehitettiin seuraavat ominaisuudet:

 • Jonon näyttäminen toimipisteittäin
 • Jonoon ilmoittautuminen
 • Tekstiviesti onnistuneesta kirjautumisesta ja linkki, josta jonon ja oman vuoron etenemistä voi seurata
 • Oman paikan näyttäminen jonossa reaaliaikaisesti

Asiakaspalaute:

”Tecinspire kehitti visiomme ja toiveidemme pohjalta DoHair – konseptillemme etäjonotus -järjestelmän. Konseptimme tarjoaa hiustenleikkaus- sekä värjäyspalveluita ilman ajanvarausta periaatteella. Järjestelmän avulla asiakkaat voivat seurata asiakkaiden määrää sekä Yonon etenemistä sekä ilmoittautua Yonoon etänä ilman etukäteen paikalle saapumista.

Tecinspire toiminta ja palvelu oli projektissa suunnitelmallista, ketterästi etenevää ja tarvittaviin toimiin tartuttiin ripeästi. Yrityksenä halusimme valita lähtökohtaisesti paikallisen, pohjoisen alueella toimivan toimijan. Kumppanin, jonka palveluun voidaan luottaa. Nämä kriteerit Tecinspire lunasti avoimella ja asiakaslähtöisellä toiminnallaan.”

– Mari Valli, henkilöstökoordinaattori, DoHair

Lisätietoja

www.dohair.fi