Referenssit

Suomen matkaparkit yhdestä paikasta

Kaikki Suomen matkaparkit yhdestä paikasta.

matkaparkki referenssi.

Millainen on Matkaparkki -sovellus?

Matkaparkkisovelluksen avulla karavaanarit voivat varata ja maksaa matkaparkin helposti. Sovellus näyttää interaktiivisella kartalla vapaat parkkialueet. Käyttäjä voi antaa hakukriteerit, tutustua parkkialueeseen sekä varata ja maksaa yöpymisen. Sovelluksesta löytyy matkaparkkeja ympäri Suomen.

Mitä ominaisuuksia sovelluksessa on?

  • Interaktiivinen kartta parkkialueille
  • Parkkialueiden tiedot: Kuvat, lisätiedot, palvelut, saatavuus, hinnat
  • Parkkialueiden palvelut: sähkö, suihku, wc, vesi, kemiallisen vessan tyhjennys, nuotiopaikka
  • Varaukset ja maksut
  • Tulevat ja menneet varaukset kuitteineen
  • Saapumisohje parkkialueelle
  • Arvostelu ja palaute yöpymisen jälkeen
  • Sähköpostinotifikaatiot ja tiedotteet
  • Hallintaominaisuudet: Parkkialueiden tiedot, kuvat, palvelut, hinnat arki/viikonloppu, sulkutilat, sähköpostiviestien ja tiedotteiden asetukset

Kuinka järjestelmän kehitys tehtiin?

Tecinspirellä oli kokonaisvastuu projektista sisältäen ohjelmistoarkkitehtuurin, teknologiat ja ohjelmistokehityksen. Saimme asiakkaalta hyvin kuvatut tarpeet ja alustavan käyttöliittymäsuunnitelman, joita tarkennettiin yhdessä ennen kehityksen aloitusta. Tämän jälkeen pääsimme ketterästi varsinaiseen kehitysvaiheeseen.

Projektin aikana pidimme tiiviisti yhteyttä asiakkaaseen muun muassa viikoittaisilla projektipalavereilla. Loppukäyttäjien mobiilisovellus kehitettiin Flutterilla ja parkkialueiden hallintaominaisuudet Angularilla ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä hyödyntäen. Maksuominaisuuksien rajapintana käytettiin Stripeä.

Käytetyt teknologiat:

Angular, Flutter, Google Cloud, Stripe

Järjestelmän jatkokehitys

Järjestelmään on kehitetty paljon loppukäyttäjiä palvelevia lisätoimintoja. Tärkeimpänä ominaisuutena sama loppukäyttäjien sovellus on nyt kännykän lisäksi käytettävissä minkä tahansa laitteen web-selaimella. Tuki on tehty samalla koodilla Flutterilla.

Asiakaspalaute

”Tecinspire kehitti meille helppokäyttöisen ja näyttävän Matkaparkki Sovelluksen, jolla karavaanarit voivat varata itselleen matkaparkin helposti. Ensimmäisten viikkojen aikana saimme yli 2500 latausta sovellukselle ja saimme uuden liiketoiminnan hyvin käyntiin. Lisäksi Tecinspire toteutti meille hallintaominaisuudet parkkialueiden ylläpitoon.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja järjestelmän toimintaan. Voimme lämpimästi suositella Tecinspireä! Kehitys tapahtui ketterästi ja suunniteltu budjetti alitettiin.”

– Valtter Tahkola, yrittäjä, Matkaparkki.com Oy

Lisätietoja:

Matkaparkki.com