Blogi

Hyödynnä Business Finlandin 6000 €:n innovaatioseteli ohjelmistokehityksessä

Hyödynnä Business Finlandin 6000€ innovaatioseteli ideasi kehitykseen. Seteli on suoraa avustusta yrityksellesi, eikä sitä tarvitse maksaa takaisin. Voit hankkia kehityspalveluitamme innovaatiosetelillä, sillä Tecinspire on BusinessFinlandin hyväksymä virallinen palveluntoimittaja.

tecinspire innovaatioseteli.

Business Finlandin innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea. Yleensä ohjelmistokehitysprojektissa innovaatiosetelin avulla tuotetaan käyttöliittymäprototyyppi tai aloitetaan laajempi kehitysprojekti.

Innovaatioseteli on suoraa avustusta yrityksellesi, eikä sitä tarvitse maksaa takaisin.

Voit hankkia palveluitamme innovaatiosetelin avulla, sillä Tecinspire on Business Finlandin hyväksymä virallinen palveluntoimittaja.

Jos tarvitset apua Innovaatioseteli-hakemuksen tekemisessä sovelluksen kehittämistä varten, varaa etäpalaveri.

Innovaatiosetelin hyödyntämiskohteet

Innovaatiosetelillä teemme ketterää ohjelmistokehitystä. Innovaatiosetelipalvelumme kohdistuvat yleensä seuraaviin kokonaisuuksiin:

  • Käyttöliittymäprototyypin suunnittelu ja kehitys
  • Innovaation ja idean liiketoimintamallin kehittäminen
  • Ohjelmistokehitys

Erikoisosaamistamme ovat web- ja mobiilisovellukset, toiminnanohjausjärjestelmät, IoT-ratkaisut, digitaaliset alustat sekä terveysteknologia.

Esimerkki innovaatiosetelillä kehitetystä sovelluksesta

Olemme tehneet useita innovaatioseteliprojekteja ja kokemukset ovat olleet todella hyviä. Yleensä innovaatiosetelillä on tuotettu käyttöliittymäprototyyppi tai aloitettu laajempi kehtysprojekti. Yleensä ohjelmistoprojektin kokonaiskustannukset alkavat 15 000 eurosta. Hinta-sivulla kerrotaan tarkemmin sovelluksen kehittämisen hinnasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä.

Alla yksi esimerkki sovelluksesta, jonka ensimmäinen versio kehitettiin setelillä.

Hyväksythän statistics, marketing evästeet nähdäksesi videon.

Sovellus tarjoaa parhaat ottipaikkavinkit sekä muita tärppejä kalastukseen. Se toimii kaikilla laitteilla ilman asennuksia. Palvelui kehitettiin Googlen teknologioilla ja se sisältää paljon ominaisuuksia kuten:

  • Interaktiivinen kartta
  • Kalastusvinkit
  • Saaliiden ilmoittaminen
  • Ottipaikkojen hallinta
  • Ottipaikan kuvan editointi
  • Ilmainen peruskäyttö, maksuominaisuudet ja alennuskupongit

Asiakaspalaute kehityksestä:

”Tecinspire kehitti meille todella näyttävän 1090 Fishing Mapp sovelluksen. Työskentely Tecinspiren kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa sekä tehokasta. Emme usko että olisimme voineet löytää sopivampaa kumppania toteuttamaan sovellus. Erityisesti Tecinspiren monipuolinen osaaminen yhdistettynä ketteryyteen luo heistä loistokumppanin. He osasivat tuoda myös koodaamisesta tietämättömille asiat riittävän havainnollisesti esiin sekä ymmärsivät myös meidän toiveemme ja tarpeemme. Suosittelen todellakin Tecinspireä.”

Marko Laurikainen
hallituksen puheenjohtaja
1090 Fishing Mapp

Miksi Tecinspire?

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Keskitymme toimittamaan lisäarvoa, laatua ja helppokäyttöisiä ratkaisuja. 97 % asiakkaistamme suosittelee palveluitamme.

Olemme mukana Google Cloud Platform -kumppaniohjelmassa. Teknologiamme mahdollistaa ketterän ja kustannustehokkaan kehityksen, kun sama koodipohja käy kaikille alustoille: Android, iOS, Windows, Mac, Linux.

Innovaatiosetelin hakeminen

Lue lisää Business Finlandin sivuilta ja hae innovaatioseteliä asiointipalvelussa. Hakeminen on helppoa ja siihen tarvitaan vain noin sivun verran tekstiä yrityksestäsi ja ideastasi. Täsmävinkkinä hakemuksessa kannattaa korostaa ideasi innovatiiivisyyttä, kansainvälistä potentiaalia sekä merkitystä yrityksesi liiketoimintaan. Päätös tulee yleensä kahden viikon sisällä.

Autamme mielellämme hakemuksen teossa, joten ota reippaasti yhteyttä.