Blogi

Ohjelmisto- ja sovelluskehitys, toiminnanohjausjärjestelmät ja digitaaliset palvelualustat Tecinspirellä 2020

Mitä teimme vuonna 2020. Ohjelmisto- ja sovelluskehitys, toiminnanohjausjärjestelmät ja digitaaliset palvelualustat Tecinspirellä 2020.

Tecinspiren vuosi 2020 blogiteksti.

Vuosi 2020 on saatu pakettiin. Tässä artikkelissa vedämme yhteen menneen vuoden ja kerromme fiiliksistämme ja odotuksistamme uudelle vuodelle.

Alkuun lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille onnistuneesta yhteistyöstä vuoden 2020 aikana. Vuosi jäi varmasti mieleen kaikille haasteellisena koronan vuoksi. Tecinspirellä onnistuimme loistavasti kehitysprojekteissa ja samalla myös työllistämään lisää henkilöitä.

Yhteenveto vuodesta numeroina

• 8 projektia onnistuneesti valmiiksi
• 8 uutta julkista referenssiä ja asiakaspalautetta
• 3 uutta asiantuntijaa palkattu
• 95 % asiakkaistamme suosittelee palveluitamme (kumulatiivinen vuodesta 2017)

Näiden lisäksi saimme 3 uutta projektia valmiiksi joulupakettiin asiakkaillemme. Näiden osalta referenssit ja palautteet ovat tulossa julkaisuun, kunhan vuoden vaihteessa tulleet lisätilaukset saadaan valmiiksi. Lisäksi muutama isompi projekti jatkuu uudelle vuodelle. Olemme erityisen onnnellisia, että asiakastyytyväisyytemme säilyi huipputasolla. Kun asiakkaamme menestyvät, menestymme mekin.

Kehittämillämme sovelluksilla merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme

Vuoden 2020 aikana kehittämämme ratkaisut ovat mahdollistaneet asiakkaillemme liiketoiminnan kasvun, uusien liiketoimintamallien lanseerauksen sekä omien prosessin digitalisoinnin. Alla muutamia esimerkkejä:

Toiminnanohjausjärjestelmän kehitys muutamassa kuukaudessa

Kehitimme Nord Raudoitukselle täysin kustomoidun laajan toiminnanohjausjärjestelmän vain kahdessa ja puolessa kuukaudessa.

Järjestelmän avulla digitalisoitiin asiakkaan hallinnon ydintoiminnot, kuten henkilöstöhallinta, resurssisuunnittelu sekä asiakasprojektien suunnittelu ja hallinta. Räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä korvaa suunnittelussa aiemmin käytetyt excelit ja fläppitaulut vähentäen manuaalista työtä, puhelinsoittoja ja sähköposteja.

Oleellinen osa järjestelmää on dynaaminen tiimien suunnittelu, jonka avulla voidaan suunnitella henkilöt ja tiimit asiakasprojekteihin niiden vaatimukset ja henkilöstön pätevyydet huomioiden. Vuoden vaihteessa järjestelmään kehitettiin lisäominaisuuksia kenttätyöhön.

Hyvinvointisovellukselle tuhansia latauksia heti julkaisun jälkeen

Kehittämämme mobiilisovellus Fat Burning Female eli FBF sai latausryntäyksen heti sen julkaisun jälkeen ja sitä ladattiin yli 3000 kertaa julkaisuviikolla Suomessa. Sovelluksessa on personal trainereiden luomat kotitreenit videoineen ja ruokavaliot sisältäen reseptit ja ostoslistat.

Sovellus tuo lisäarvoa asiakkaille ja tukee liiketoiminnan kansainvälistymistä. Yhteistyö on jatkunut tiiviinä, sillä sovellukseen kehitettiin lukuisia lisäominaisuuksia syksyn aikana. Esimerkkinä näistä käyttäjien yhteisö.

Toimialan uudistus helppokäyttöisellä digitaalisella palvelualustalla

Digitaalinen palvelualusta Ajois mahdollistaa elämystuottajille helpon tavan kohdata elämysmatkailijat. Kehittämämme alusta mullistaa toimialaa helppokäyttöisyydellään ja suoraviivaisuudellaan. Esimerkiksi elämysten selailu, varaus ja maksaminen onnistuu muutamalla klikkauksella ilman rekisteröitymistä.

Tässä oli vain pieni katsaus kehittämistämme ratkaisuista vuoden 2020 aikana. Tsekkaa kaikki
julkiset referenssimme ja niistä saadut asiakaspalautteet.

Tecinspiren porukka 2020.

Lisää tekijöitä ja huippuluokan välineitä

Meidän porukka on tänä vuonna kasvanut ja kolme rekrytointia osuivat hienosti maaliin. Tällä hetkellä meidän tiimissä on nyt kahdeksan asiantuntijaa. Lisäksi käytössämme on yhteistyökumppaneidemme asiantuntijat.

Loppuvuoden aikana hankimme myös uusia työvälineitä, kuten todella isoja näyttöjä ja kaikille huippuluokan työtuolit. Henkilöstön hyvinvointiin investointi kannattaa aina ja lisäksi otimme käyttöön myös kattavat ePassi-edut ja bonus-ohjelman kaikille työntekijöillemme.

Vuoden vaihteessa uusimme prosessejamme ja otimme käyttöömme uuden toiminnanohjausjärjestelmän, joka mahdollistaa vielä entistäkin ketterämmän ja nopeamman ohjelmistokehityksen.

Hyödyllisiä blogikirjoituksia

Julkaisimme vuoden 2020 aikana useita hyödyllisiä blogi-kirjoituksia. Näistä suosituimmat ovat:
Onnistunut ohjelmistoprojekti? 10 täsmävinkkiä ohjelmistokehityksen ostajalle.
Mitä ohjelmistokehitys maksaa ja kuinka kauan ohjelmiston tekeminen kestää?
Käyttäjäkokemus ohjelmistojen suunnittelussa

Katsaus vuoteen 2021

Vuoden 2021 näkymät ovat valoisat meillä Tecinspirellä. Asiakasprojekteja on hyvin käynnissä heti vuoden alkuun ja muutama uusi projekti on etenemässä kehitysvaiheeseen. Olemme erityisen onnellisia, että saamme tehdä työtä jota rakastamme ja kehittää asiakkaillemme innovatiivisia palveluita, jotka tuovat merkittävää lisäarvoa ja liiketoiminnan kasvua.

Iso kiitos kaikille menneestä vuodesta. Jatketaan samalla tekemisen meiningillä vuoteen 2021 ja tehdään tästä yhdessä menetyksekäs vuosi!

PS: Kevään projektisalkussa on vielä tilaa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla tai yritykselläsi on kehitystarpeita.

Tutustu palveluihin ja aiempiin projekteihin