Referenssit

Urheiluvalmentajan paras apuväline

Urheiluvalmentajan paras apuväline

pate.

Millainen sovellus on kyseessä?

Pate palvelu auttaa valmentajia tekemään joukkueiden testit ohjatusti ja tehokkaasti valmiiden testipatteristojen avulla. Tulokset on helppo kirjata mobilililaitteilla. Palvelu sisältää monipuolisen kehittymisen seurannan ja analysoinnin yksilö- ja joukkuetasolla.

Kuinka toteutus tehtiin?

Sovellus toimii selaimessa ja sen voi myös asentaa eri laitteille. Sovellus kehitettiin Googlen teknologioilla progressiiviseksi web-sovellukseksi ja se sisältää paljon ominaisuuksia kuten:

  • Joukkueiden ja pelaajien tietojen ylläpito
  • Testipatteristostossa paljon valmiita testejä ohjeineen
  • Testitulokset ja tulosten tallentaminen
  • Tilastot ja tulokset visualisoitu helposti tulkittaviksi
  • Vertailtavuus aiempiin tuloksiin
  • Maksuominaisuudet
  • Kolme käyttäjätasoa

Asiakaspalaute:

”Tecinspire kehitti yrityksellemme Pate-sovelluksen lentopallovalmentajien käyttöön. Toiminnallisuutta on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Tecinspiren kanssa ja olemme saaneet heiltä uusia ideoita palveluun. Olen tyytyväinen sovellukseen, vaikkakin kehitysaikataulut venyivät suunnitellusta. Jatkamme kehitystä ja tuomme sovelluksen muihin urheilulajeihin.” Pate on kätevä sovellus valmentajille urheilijoiden testaukseen ja kehityksen seurantaan.”

– Ritva Alasmäki, Patepal Oy.

Toteutimme lisäksi palvelun nettisivut tukemaan liiketoimintaa:

Toteutimme palveluun myös modernit ja näyttävät nettisivut, joista saimme myös mukavaa palautetta:

”Tecinspire kehitti uuteen Pate-palveluumme näyttävät nettisivut todella nopealla aikataululla. Olemme tyytyväisiä sivujen toiminnalllisuuteen ja ulkoasuuun – niin ovat asiakkaammekin.

Voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita. Yhteistyö jatkuu tiiviinä myös itse Pate-palvelun kehityksen osalta.”

– Markku Vielma, hallituksen puheenjohtaja, Patepal Oy, Kesäkuu 2019

Lisätietoja:

www.patepal.com