Referenssit

Turvallisuutta teollisuusalueille

Sovelluksella turvallisuutta teollisuusalueille.

SiteSafety.

Millainen sovellus on kyseessä?

SiteSafety -sovelluksen avulla alueiden turvallisuustiedot ovat aina teollisuusalueiden työntekijöiden, urakoitsijoiden ja vierailijoiden käytössä.

Sovellus kattaa teollisuusalueiden ajantasaiset turvallisuustiedot, interaktiivisen kartan, vaaratilanteiden raportoinnin ja turvallisuusohjeet. Palvelusta löytyy valmiina noin sata turvallisuutta kuvaavaa standardoitua symbolia, joita voidaan käyttää sekä turvaohjeissa että kartoilla. Alueille saapuvat voivat tarkistaa etukäteen sovelluksesta turvallisuuskäytännöt ja tarvittavan turvavarustuksen tai esimerkiksi lastauslaiturin kuorman purkuun.

Kuinka toteutus tehtiin?

Ohjelmiston hallintapuolella onnistuu turvallisuusohjeiden määrittely ja sovellus on turvallisuusohjeiden tarvitsijalle maksuton ladata sovelluskaupoista. Sovelluksen ominaisuuksia:

  • interaktiivinen kartta
  • turvallisuustiedot ja -ohjeet
  • vaaratilanteiden raportointi
  • teollisuusalueiden QR-koodien luonti ja luku
  • käyttö ilman kirjautumista
  • tuki Android- ja iOS-laitteille
  • hallintaominaisuudet teollisuusyrityksille, mm. turvallisuustiedot ja kartat.

Tecinspirellä oli vastuu ohjelmiston kehityksestä, ohjelmistoa on kehitetty yhteistyössä teollisuuden ja urakoitsijoiden kanssa.

Asiakaspalaute:

”Tecinspire oli meille arvokas kumppani SiteSafety sovelluksen kehityksessä. Sovellus on todella helppokäyttöinen, tyylikäs ja toimii sujuvasti. Uskomme, että SiteSafety sovellus tulee aidosti parantamaan tuhansien teollisuusaluiden turvallisuutta. Tecinspire on meille tärkeä teknologiakumppani ja voimme lämpimästi suositella heitä!”

Sovelluksen avulla teollisuusalueiden turvallisuustiedot ovat aina työntekijöiden, urakoitsijoiden ja vierailijoiden käytössä.”

– Mikko Ahokas, toimitusjohtaja Macon Oy

Lisätietoja:

SiteSafety.info

SiteSafety app.