Referenssit

Huipputeknologiaa mm. Norjan hiihtomaajoukkueen käyttöön

Huipputeknologiaa muun muassa Norjan hiihtomaajoukkueen käyttöön.

skiiot.

Millainen sovellus on kyseessä?

Hiihtoanalysaattorin avulla voidaan parantaa hiihtotuloksia. SKIIOT Skitest -mobiilisovellus näyttää ja analysoi reaaliaikaisesti tietoa pienestä IoT-laitteesta, joka kiinnitetään remmillä hiihtäjän nilkkaan. Sovellus on suunnattu kilpa- ja harrastehiihtäjille. Järjestelmä on käytössä mm. Norjan hiihtomaajoukkueella.

Kuinka toteutus tehtiin?

Sovelluksessa näytetään muun muassa seuraavia tietoja:

  • Ilman lämpötila ja kosteus
  • Lumen lämpötila
  • Nopeus
  • Hiihtotekniikan tehokkuus
  • Sijainti, reitti ja lenkin yhteenveto

Kehitimme sovelluksen äärimmäisen ketterästi viidessä viikossa.

Saimme asiakkaalta ylätason vaatimukset, joiden perusteella aloitimme käyttöliittymä- ja arkkitehtuurisuunnittelun. Koodaustyö aloitettiin iteratiivisesti suunnittelun kanssa rinnakkain. Lopputuote saatiin valmiiksi äärimmäsen ketterällä tuotekehityksellä viidessä viikossa, jonka jälkeen se meni suoraan käyttöön loppuasiakkaille. Lisäksi autoimme asiakasta sovelluksen tuotteistuksessa ja markkinoinnissa.

Asiakaspalaute

”Tecinspire teki todella laadukasta työtä ja heidän tekemä SKIIOT XC300 applikaatio on helppokäyttöinen ja visuaalisesti hieno. Kaikki speksatut toiminnallisuudet toimivat moitteettomasti. Yhteistyö heidän kanssaan oli helppoa ja nopeaa. Todella ammattitaitoinen tiimi. Suosittelen!”

— Marko Höynälä, toimitusjohtaja, Exiops Oy

Lisäominaisuutena suksien suorituskyvyn analysointi

Kehitimme sovellukseen SkiTest-lisäomaisuuden, joka analysoi suksien luistoa ja suorituskykyä. Järjestelmä näyttää suksien suorituskyvyn ja luistot graafeina sekä pisteyttää sukset paremmuusjärjestykseen.

Asiakaspalaute SkiTest-lisäominaisuudesta:

”Aiemman yhteistyön pohjalta oli helppo jatkaa työskentelyä Tecinspiren kanssa. Tällä kertaa Tecinspire teki meille Skitest mobiiliapplikaation, joka yhdessä SKIIOT hiihtoanalysaattorin kanssa mahdollistaa maastohiihtosuksien luiston ja suorituskyvyn objektiivisen mittauksen. Tuotteen jatkokehitys tapahtui Tecinspiren kanssa toiveidemme mukaisesti, ripeästi ja joustavasti. Hyvää työtä, suosittelen!”

– Saija Mikkilä, tuotepäällikkö, Exiops Oy

Lisätietoja:

Exiops Oy digitalisoi hiihdon: skiiot.com