Referenssit

Tehokkaampaa kierrätystä

Tehokkaampaa kierrätystä Wastebook-palvelulla.

wastebook.

Millainen digitaalinen alusta on kyseessä?

Wastebook :in avulla kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset voivat tehdä jätehuollon kilpailutuksen helposti. Jätehuoltoyhtiöille alusta tarjoaa uuden kanavan asiakashankintaan ja -kommunikointiin.

Kuinka toteutus tehtiin?

Palvelu kehitettiin moderneilla hybridikehitysvälineillä. Palvelu on PWA eli progressiivinen web-applikaatio, joka toimii käytännössä kaikilla laitteilla. Teknologian hyödyt ovat muun muassa.

  • ketterä kehittäminen
  • kustannustehokkuus
  • ei vaadi latausta sovelluskaupasta
  • toimii eri laitteilla samalla tavalla älypuhelimesta tietokoneelle, androidilta IOS:ille

Katso videolta lisää teknologian hyödyistä ja kuinka sovellus toimii käytännössä.

Asiakaspalaute:

”Tecinspire kehitti palvelun todella ketterästi ja nopealla aikataululla. Palvelu on helppokäyttöinen, tyylikäs ja toimii sujuvasti kaikilla päätelaitteilla.

Tecinspire oli loistokumppani meille ja voimme suositella heitä lämpimästi! Lopputuloksena oli maailmanluokan digitaalinen alustapalvelu!

Sovelluksen avulla kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset voivat tehdä jätehuollon kilpailutuksen helposti. Jätehuoltoyhtiöille alusta tarjoaa uuden kanavan asiakashankintaan ja -kommunikointiin.”

– Mikko Ahokas

Toteutimme lisäksi palvelun nettisivut tukemaan liiketoimintaa:

Toteutimme palveluun myös modernit ja näyttävät nettisivut sekä autoimme heitä markkinoinnissa. Nettisivut tukevat liiketoimintaa ja mahdollistavat mm. jätehuoltoyhtiöiden liittymisen palveluun

Asiakaspalaute nettisivujen toteutuksesta:

Tecinspire kehitti palvelun nettisivut meille. Sivujen toteutus kävi nopeasti ja lopputulos on sekä hyvännäköinen että toimiva.

Lisäksi Tecinspiren tiimi on kehittänyt itse Wastebook-sovelluksen ja auttanut meitä sen markkinoinnissa eri tavoin. Suosittelen Tecinspireä ehdottomasti yhteistyökumppaniksi!”

– Sanna Taskila, perustaja, Wastebook Oy, Marraskuu 2019

Lisätietoja:

www.wastebook.fi

app.wastebook.fi