Referenssit

Palvelualusta yritysten kasvuun ja kehittämiseen

Palvelualusta yritysten kasvuun ja kehittämiseen.

YrityspalvelutOulu digitaalinen palvelualusta.

Mikä on YrityspalvelutOulu.fi-alusta?

Kehitimme digitaalisen palvelualustan, jonka tarkoituksena on tuoda alueelliset yrityspalvelut helposti löydettäviksi ja tukea yritysten liiketoimintaa. Yritykset ja julkiset toimijat voivat lisätä tarjontansa palveluun ilmaiseksi. Alustan avulla yritykset löytävät tarvitsemansa palvelut helposti ja nopeasti.

YrityspalvelutOulu.fi-palvelualusta on käytössä Oulun talousalueella ja asiakkaanamme oli BusinessOulu.

Kuinka toteutus tehtiin?

Alusta toimii kaikilla laitteilla ilman asennuksia. Palvelualusta on toteutettu progressiivisena websovelluksena (PWA). YrityspalvelutOulu sisältää paljon ominaisuuksia kuten:

  • palveluiden ja yritysten helppo löytäminen
  • tehokkaat ja nopeat hakuominaisuudet
  • käyttö ilman kirjautumista
  • palveluiden ja yritysten informatiiviset tietosisälllöt
  • yhteydenotto palveluntarjoajiin
  • suosikit
  • yritysten ja palveluiden lisääminen ohjatusti
  • hallinta- ja moderaattoriominaisuudet.

Tecinspirellä oli kokonaisvastuu alustan kehityksestä: käyttöliittymä- ja arkkitehtuurisuunnittelu, kehitys, käytettävyystestaus sekä markkinointivideoiden teko.

Asiakaspalautteet:

“Hienoa nähdä, näin yrityskehittäjän näkökulmasta, miten asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti Tecinspire hoiti vaativan kehitysprojektin aikataulussa maaliin.

Kehitimme uuden palvelualustan www.yrityspalvelutoulu.fi. Palvelu kokoaa yhteen Oulun talousalueen yrityksille suunnatut palvelut helppokäyttöiselle alustalle. Tecinspire on ollut mukana alustan suunnittelusta julkistukseen asti. 

On ollut ilo tehdä töitä osaavan ja mukavan porukan kanssa. Suuret kiitokset teille kaikille, jatketaan yhteistyötä!”

– Jari Linna, Advisor, Digital Business and Sales, BusinessOulu, helmikuu 2020

Palaute suunnitteluvaiheesta:

”Olemme BusinessOulussa kehittämässä yrityksille suunnattujen palveluiden saatavuutta ja laatua. Tecinspire vastasi uuden digitaalisen palvelutarjottimen käyttöliittymän suunnittelusta.

Yhteistyö Tecinspiren kanssa sujui erinomaisesti. Työn jälki oli hyvää, projekti pysyi aikataulussa ja kanssakäyminen oli miellyttävää. Jatkamme yhteistyötä toteutuksen parissa.”

– Jari Linna, BusinessOulu, syyskuu 2019

Lisätietoja:

BusinessOulu vastaa kaupungin koko elinkeinopolitiikan toteutuksesta ja yrityksen tarjoamista palveluista. Yrityspalvelutoulu.fi