Blogi

Business Finlandin Innovaatioseteli -rahoituspalvelu lopetetaan

Hyödynnä Business Finlandin Innovaatioseteli sovellusideasi kehitykseen. Sitä voi käyttää esimerkiksi käyttöliittymän prototyypin tuottamiseen.

Business Finlandin Innovaatioseteli -rahoitushaku sulkeutuu 17.10.2024. Siihen mennessä jätetyt hakemukset käsitellään vuoden 2024 loppuun mennessä. Lue lisää Business Finlandin sivuilta.

Business Finlandin mukaan Innovaatiosetelin rahoitus lopetetaan, koska se ei ole täyttänyt sille asetettuja tavoitteita. Rahoituspalveluiden painopiste siirtyy jatkossa tutkimus- ja kehityshankkeiden rahoittamiseen.

Jos tarvitset apua Innovaatioseteli-hakemuksen tekemisessä sovelluksen kehittämistä varten, toimi nopeasti ja varaa etäpalaveri.

Innovaatiosetelin keskeiset hakuehdot

  • Hakijana alle 5-vuotias pieni yritys
  • Avustuksen määrä 4500 euroa ostettujen asiantuntijapalvelujen määrästä (alv 0) ja omavastuuosuus 1500 euroa
  • Pää- tai sivutoiminen yrittäjä

Mihin Innovaatioseteliä on käytetty?

Innovaatioseteliä on käytetty uuden, kansainvälisille markkinoille suunnatun tuotteen tai palvelutuotteen kehittämisessä tarvittavien asiantuntijapalveluiden hankkimiseen.

Asiantuntijapalvelut ovat olleet mm.

  • Tuotteiden tai palvelutuotteiden prototyyppien kehittämiseen
  • Teollisoikeuksien suojattavuusselvityksiin ja niiden ensihakemusten hakuprosessiin
  • Innovaatiotoimintaan liittyviin mittaus- ja testauspalveluihin

Innovaatioseteli sovelluksen kehittämisessä

Meidän asiakkaamme ovat hakeneet Innovaatioseteliä esimerkiksi kansainvälisille markkinoille suunnatun sovelluksen käyttöliittymäprototyypin kehittämiseen tai sovelluksen käytettävyystestaukseen.

Olemme toteuttaneet useita ohjelmistoprojekteja, joissa on hyödynnetty Innovaatioseteliä, ja kokemukset ovat olleet todella hyviä. Yleensä innovaatiosetelillä on tuotettu käyttöliittymäprototyyppi tai aloitettu laajempi kehtysprojekti. Yleensä ohjelmistoprojektin kokonaiskustannukset alkavat 15 000 eurosta. Hinta-sivulla kerrotaan tarkemmin sovelluksen kehittämisen hinnasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä.

Esimerkki innovaatiosetelillä kehitetystä sovelluksesta

Alla yksi esimerkki sovelluksesta, jonka ensimmäinen versio kehitettiin setelillä.

Sovellus tarjoaa parhaat ottipaikkavinkit sekä muita tärppejä kalastukseen. Se toimii kaikilla laitteilla ilman asennuksia. Palvelui kehitettiin Googlen teknologioilla ja se sisältää paljon ominaisuuksia kuten:

  • Interaktiivinen kartta
  • Kalastusvinkit
  • Saaliiden ilmoittaminen
  • Ottipaikkojen hallinta
  • Ottipaikan kuvan editointi
  • Ilmainen peruskäyttö, maksuominaisuudet ja alennuskupongit

Asiakaspalaute kehityksestä:

”Tecinspire kehitti meille todella näyttävän 1090 Fishing Mapp sovelluksen. Työskentely Tecinspiren kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa sekä tehokasta. Emme usko että olisimme voineet löytää sopivampaa kumppania toteuttamaan sovellus. Erityisesti Tecinspiren monipuolinen osaaminen yhdistettynä ketteryyteen luo heistä loistokumppanin. He osasivat tuoda myös koodaamisesta tietämättömille asiat riittävän havainnollisesti esiin sekä ymmärsivät myös meidän toiveemme ja tarpeemme. Suosittelen todellakin Tecinspireä.”

Marko Laurikainen
hallituksen puheenjohtaja
1090 Fishing Mapp

Miksi Tecinspire?

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Keskitymme toimittamaan lisäarvoa, laatua ja helppokäyttöisiä ratkaisuja. 97 % asiakkaistamme suosittelee palveluitamme.

Olemme mukana Google Cloud Platform -kumppaniohjelmassa. Teknologiamme mahdollistaa ketterän ja kustannustehokkaan kehityksen, kun sama koodipohja käy kaikille alustoille: Android, iOS, Windows, Mac, Linux.

Autamme mielellämme hakemuksen teossa, joten ota reippaasti yhteyttä.